суботу, 17 вересня 2016 р.

Про стандартний інтер'єр

У будівельних фірмах, що роблять будинки і квартири під ключ є поняття "стандарту". Тобто має бути так, шоб продалося. І шоб клієнтові хотілося доробити, прикрашати і доуявляти. Але шоб було не сиро. Сире як раз таки за крок до стандарту. Недостандарт, так би мовити. 
Дизайнери пашуть-пашуть і все для того, аби в домі усе було гарно, але без індивідуальності. Аби клієнт відчув політ фантазї.

Сьогодні покажу вам один з варіянтів компанії, де працюю я.  В нас теж є поняття стандарту, така собі початкова інтер"єрна капсула. Нічого "свєрх" у такому дизайні немає. Але так і задумувалося. Дім підготовано до першого заїзду покупців, а мені стало просто цікаво, шо то за підготовка така.

Наша Мельтем розказала шо гамму спєцом вибирали нейтральну, так, мовляв, правильно. Бо клієнт мусить додати своїх акцентів.

Зала - Living room

Цілковито балдю від отого каміна. Ну і від пейзажу.
 Перед входом у головну спальню є два робочі місця. Столи такі. як виявилося. дуже функціональні. А то звикли ми до бандур таких великих. 


Жовтий акцент із серії "дизайнер не втримався".. І додав таки трошка егейського сонця. 
 Сумніваюся з приводу того, шо в голові ліжка. Але то якраз таки вибирав сам клієнт, тому не обсуждаємо))Для стандарту біла тюль - як дважди два чотири - мусить буть. Але я вже знаю, що клієнт замінив її на сіруватий беж. 

Стандартна спальня

 Великий обідній стіл, гарні світлі канапи, зручне крісло - вуаля. Додайте чогось свого і ось вам будинок мрії.

А це вже наш офіс. Просто хотілося продемонструвати шо ми в гармонії з тим, що робимо. І наші дизайнери то люди, що люблять світло, простір і спокій. 


Немає коментарів:

Дописати коментар