неділю, 18 вересня 2016 р.

Дерево в домі: wooden inspiration

Дерево - без перебільшення один з моїх найулюбленіших матеріалів для дому. Своєю присутністю воно наповнює будинок життям і непідробним затишком, часом ледь вловимим ароматом природи.  

Для мене ідеальний і найкрасивіший інтер'єр - це той, в якому є дерев'яні меблі, оздоблення, ну або хоча б невеликі елементи з дерева, причому чим їх більше, тим краще!

Так вже історично склалося, що цей теплий матеріал супроводжував людину протягом дуже довгого часу, саме з цієї причини ми на інстинктивному рівні сприймаємо натуральні матеріали, як щось дуже рідне і безпечне. На сьогоднішній день, коли кожен сезон з'являються і також безслідно зникають нові тренди, дерево як і раніше не здає своїх позицій і займає чільне місце серед інших матеріалів. Дизайнери найчастіше зупиняються саме на дерев'яних меблів з цінних порід деревини, адже вона підкорює не тільки своєю зовнішньою красою, а й екологічністю, довговічністю, а також здатністю гармонійно вписуватися в будь-який стиль. Хочете, щоб ваш інтер'єр був нестаріючим, ніколи не виходять з моди? Тоді без дерева ніяк не обійтися! 
Дуже круто виглядають журнальні столики з зрізу колоди або пня, обожнюю такі самобутні елементи.

До речі, ви знали, що найбільш якісною вважається меблі, виконана саме з місцевих порід деревини. Наприклад, в умовах скандинавського клімату найкраще проявлять себе сосна і береза, для Іспанії та Італії - це меблі з масиву вишні та горіха, а ось в Німеччині найміцнішим виявиться бук. Так що, коли плануєте покупку дерев'яних меблів або підлогового покриття з цього матеріалу, обов'язково звертайте увагу на породу деревини, з якої вона виготовлена. А ще раджу брати колір на порядок світліше, тому що з часом (особливо під впливом прямого сонячного світла) поверхню стане більш темною і глибокою.

Ідеальні, як на мене, книжні полиці виглядають саме так

Шикарнючий придиванний консоль

ahşap dekorasyon, ahşap mobilya
Місце для читання... 


ahşap dekorasyon, ahşap mobilya

ahşap dekorasyon, ahşap mobilya
Чим грубіше в необробленіше на вигляд дерево, тим краще :)

ahşap dekorasyon, ahşap mobilya
Ліжко з палетів. 

ahşap dekorasyon, ahşap mobilya
Стеля моєї мрії :)

Немає коментарів:

Дописати коментар