четвер, 25 серпня 2016 р.

6 кроків для перетворення вашої ванної кімнати у спа

Чому люди люблять спа? бо там комфортно і релаксично.
То чому не всі люди влаштовують собі спа удома? Тому що то затратно і довго? Спробуймо довести, що це не так, якщо робити все по плану і без непродуманих кроків.

1. Перш за все обрамлення стін. Тут пляшіть від того, що подобається особисто вам. Мозаїка, плитка, дерев"яна обшивка як в банях? - політ вашої фантазії. Мені дуже цікавий плиточний матеріал з візерунками - так можна ж обіграти площу, створити візуальні ілюзії і розширити/звузити стіни.









2. Дзеркало
Дзеркало крім того, що має бути чистим, мусить бути великим. І без оцих пластмасових рамок, будьласка. Уже ліпше зовсім без обрамлення. Пограйтеся з формами і можливими місцями розміщення.



3. Власне ванна або душова кабіна. 

Звичайно, в ідеалі там має бути і те і інше. Якщо маєте можливість і місце - не стримуйте себе. Але якщо немає місця  - оберіть для себе щось одне. Зрештою, душ можна приймати і у ванній (для цього запасіться гарними стильними шторками, аби вода не розплюскувалася на всю вашу красу у ванній. Ванну або кабіну купіть один раз, але хорошу. І встановіть надійно, щоб не було  похитування (от оце то і бісить найбільше)








4. Рушники та їх зберігання. Якщо ваша ванна кімната добре провітрюється і суха у ті моменти, коли ви нею не користуєтеся - сміливо складайте якусь частину рушників у цю кімнату. Полички, корзини, шафинки - все це підійде для зберігання рушників. Примонтуйте гарні вішачки на рушники - і ви вже на крок ближче до ідеальної ванни.







5. Aксесуари.
Тут навіть без порад - кожному своє. просто пам"яайте - вибирайте з розумом. По кольору і стилістиці. У мого Хема є одне залізне правило для всього на світі, якщо вагаєтесь - беріть біле)) І не переборщіть. Ванна-склад - не може бути спа водночас.







6. Аромат - я всеодно прийшла до того, про що говорю майже у кожному пості. Ванна кімната - те місце де часто волого, а якщо у ванній є туалет, то з запахами можуть виникати питання. А питань бути не повинно. Провітрюйте (якщо є віконечко), залишайте двері привідкритими. Користуйтеся арома-аерозолeм для туалету. Збризкуйте рушники ароматизаторами для текстилю. Зрештою, раз-два у тиждень запалюйте арома-палички у ванній кімнаті. Аромапалички не тільки мають сильний запах, а мають властивості вбирати погані запахи (справжні східні). І мій коронний трюк: парфюм або аромаолію на внутрішню сторону ролу від туалетного паперу, на лямбу (яка при нагрівання пахнутиме) і трошки на рушники. А ще - пахуче тверде мило без упаковки десь на поличці. 



Немає коментарів:

Дописати коментар