середу, 24 серпня 2016 р.

Нема котеджу? Влаштуймо його!



       Котедж (англ. cottage) — простий одно-, півтораповерховий (другий поверх передбачений тільки у вигляді мансарди зі скатними стелями) будиночок невеликої житлової площі (класичний котедж може складатися тільки з двох — передньої і задньої — кімнат, як українська хата — п'ятистінок) для проживання однієї родини з обов'язковою присадибною ділянкою і загальною площею більше 100 квадратних метрів.

Багатьом хочеться жити у власному будинку. Його ж можна обставити, перевернути стіни, перепраланувати і насолоджуватися власним проектом. Ідеальний варіант для цього котедж або вілла.
Не у всіх є, знаю. Але! ніхто вам не завадить влаштувати собі котедж де б ви не жили. Бо котедж то чарівне і затишне місце в неформальному стилі, що націлене на створення затишного і домашнього стилю і є далеким від строгих правил проектування. Комфорт і комфорт - ось два основних правила для котеджу.)) 
Велика кількість затишних куточків, милих серцю речей, релаксаційних місць. Цей стиль поза часом і простором - поєднує в собі ностальгічні рефлексії та вінтажну елегантність.

Існують різні типи котеджних інтер"єрів. Деякі з них більш сучасніші, деякі сповнені вінтажного романтизму, сільська елегантність (village style interior) або ж класичний стиль кантрі - обрати свій - це ваше завдання.
Ще один плюс цього стилю, так це те, що ви можете створювати кольорові веселі гамми у вашій хаті. а можете схилитися до монотонності, що вселяє спокій. Аж такі от широчезні можливості у цьому напрямку інтер"єрів. А головне, мати котеджові ноти у власному житлі це геть не означа, шо ви мсити жити за містом. Ні і ще раз ні. Адже ви можете додати здорову дозу котеджного декору до вашою міської квартири і не прогадаєте, адже такий інтер"єр сприятиме розслабленню після довгого робочого дня, чи наповнить вихідні настроєм канікул. 




Котедж у житловому комплексі Капланкая - Туреччина. 

Вінтаж - це може стати одною з родзинок вашого дому

Свіжіть і простота - більшість котеджів виглядають саме так

Камін - найкраще місце у котеджі

До котеджу мона додати трошки прованських ноток


Варіянт спальні для котеджу - ох. як би солодко мені там спалося
Вітальня і, як я розумію, частина американської кухні - ще один модерний котедж

Ще один приклад оздоблення сучасного котеджу - отакі каміни просто зводять мене з розуму - у доброму розумінні))



Немає коментарів:

Дописати коментар