вівторок, 23 серпня 2016 р.

Ні! От цього точно у вашому домі не треба

Про те, що треба Вашому дому є багато інфи. А от чого не треба - питання ще то! 
Є речі, які ну от ніяк не асоціюються з хорошим смаком або з комфортом, а навпаки відштовхують. Розкажу про те, що особисто для мене трошки треш)) Та список у кожного свій - можете додати в коментарях про те, що бісить особисто вас

1. Чохольчики на туалетах. І несуразні килимки біля унітазу. І коли ще за килимки можна поборотися (якщо, наприклад килимок в самій кімнаті а не під самим сидінням), то чехольчики я б взагалі зняла з виробництва. Мікроби і пилюка - це все, чим може порадувати такий елемент декору
Отстой))

2. Купа різномасних рамок, які ні по стилю ні по розміру не витримані в якійсь єдиній композиції. Багато сімейних фото - це класно, а от оформлення їх часто кульгає. Таке враження, що подарували людині багато різних рамок протягом багатьох років. Людина в один день їх відкрила і всі виставили на оглядини. Вот так робити не треба. Можна обрати рамки в одному стилі, різні за розміром і вистроїти гарну досконалу композицію чи на стіні, чи на іншому вподобаному Вами місці. Якщо у вас є багато рамок різнокольорових, то можна оздобити їх в єдиному стилі чи пофарбувати. Все - ваша фантазія.

Рамки для фото - окремий і цікавий елемент декору. Але! і яйого треба підібрати зі смаком і толком,  ане так, як на фото 

3. Штори. Фіранки. Застарілі і не функціональці. Срочно знімать! Багато модерних квартир живуть собі спокійно без "тюлів і шторів".  Менше пилу, менше прання. для того. аби сонце не лупило в очі є багато інших практичних штук - ролети, римські штори та ін. Я не відкидаю думки, що деякі вікна і хатинки просто просяться одягти їх у стильні текстильні вбрання, але то все з розумом. Поглнте на свої штори? Чи поміняли вони свій колір на сонці? Чи потрбують прання щомісяця? Чи точно вони підходять до розміру вашого вікна? Якщо є у ваших відповідях хоч одне "так", я б відправила такі штори в топку. 

Такого у вашому домі не треба

4. Вази.
Якщо валсних будинку не отримує купу букетів часто-густо, то засилля ваз - це не вельми велика потреба. Ти паче, якщо вони не антекваріатні, або не несуть в собі якоїсть естетичної цінності (зрештою, для деяких завжди набагато природніше і миліше квіти виклядають у звичайному глечику або банці)


Зайвий мотлох - більше нічого


5. Штучні квіти
Мій Лука казав, шо штучним квітам не місце навіть на кладовищі. Якщо людина є великим прихильником квіткових композицій. то ліпше купувати свіжі квіти щотижня, або витратитися на картину - це виглядатиме якісніше, добротніше і не по-жлобськи. 


6. Пам"ятні дрібнички. 
Я ЗА дрібнички. Та тільки у коробках. У мене є купа коробок у депо, де я бережу свої перші конспекти лекцій, повзунки доні моєї і т.д. нема сили то все вишвирнути. То краще всі ці речі тримати окремо, не на виду і не заповнювати свій житловий простір купою всього, що є по суті своїй різнобарвним, різностильним і непоєднуваним. 


Не можете викинути - поховайте в коробки, звільніть місце "для фантазії"))
                                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар